Aline Cnops

 

Individueel- en relatietherapeut 

Tijdens onze gesprekken wil ik graag de tijd even laten stilstaan. Stilstaan in die zin dat we aandacht geven aan wat jou bezighoudt op dat moment.

Ik creëer graag een ruimte waarbinnen je de vrijheid voelt om over jezelf te praten in alle vertrouwelijkheid. Ik luister en help jou mee op de weg die je nastreeft of misschien nog moet vinden. We praten over thema’s waar jij mee worstelt, welke gevoelens daarbij te pas komen en hoe jij de zaken misschien anders wilt.

Daarbij zoek ik samen met jou naar de aanpak die het best bij je behoeftes en persoonlijkheid aansluit. Jouw sterktes worden onze bron van inspiratie voor herstel.

Naast individuen begeleid ik ook koppels. Hierbij staat het tot inzicht komen van bepaalde communicatiepatronen centraal. Als we vastzitten in onze partnerrelatie is de communicatie vaak verstoord. In de therapie help ik jullie om hierbij stil te staan en te werken aan een meer verbindende communicatie. We bespreken jullie behoeftes, moeilijkheden, pijnlijke momenten, maar ook jullie krachten. Samen gaan we op zoek naar wat voor jullie werkbaar is in de toekomst.

Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

Volwassenen: individuen en koppels. Begeleiding in het Frans en Engels mogelijk.