Julie Kruijne

Voetreflexoloog / Postpartum Consulente 

MENS SANA IN CORPORE SANO

Omdat we niet alleen een hoofd zijn…

Het is mijn missie om mensen te helpen een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest.

Vooral wanneer het even moeilijk gaat (en dat overkomt ons allemaal), zijn we in onze Westerse maatschappij nogal snel geneigd om onze lichaamssignalen te negeren en ervan weg te lopen. Nochtans is het juist in die momenten belangrijk om het contact niet te verbreken.

Ik help je graag om op een zachte manier dat contact te behouden en eventueel te herstellen. Voetje voor voetje kom je er wel.

LA VIE EST UN REVE , REALISE-LE

Als postpartum consulente, specialiseer ik me in de begeleiding van jonge (en meer ervaren) moeders die door een moeilijke fase gaan. Voor hen wil ik graag een rots in de branding zijn. Ik bied een luisterend oor en een veilige ruimte waarin we samen op zoek gaan naar jouw innerlijke kracht van waaruit je terug verder kan groeien en bloeien want er is niets zo ingrijpend in een vrouwenleven als mama worden.

Opleiding

Het leven zelf is de meest boeiende leerschool!

Werkervaring

Ik mag ondertussen terugblikken op een zeer rijke werkervaring zowel als ingenieur, consultant in het bedrijfsleven, leerkracht en pedagoog en dit zowel in binnen- als in buitenland.

Maar het is zeker ook mijn oh zo belangrijke rol van moeder, levenspartner en gezinscoördinator die mij veel inzichten brengt en mijn talenten blijft aanscherpen.

Op regelmatige tijdstippen volg ik intervisie, supervisie en bijscholingen als garantie van de kwaliteit van mijn werk.

Doelgroep

Volwassenen en kinderen: individueel en in groep (meditaties, workshops lichaamswerk). Begeleiding in het Frans en in het Engels mogelijk.

Voor mensen die graag in de natuur aan de slag gaan met hun thema’s, bied ik tussen april en november de mogelijkheid tot wandelcoaching.