Leen Pyls

Individueel- en gezinstherapeut 

Als je bij mij in begeleiding komt, vind ik het belangrijk dat je weet dat therapie niet altijd negatief hoeft te zijn of moet gaan over wat geweest is. Met jou vertrek ik vanuit het nu en bekijken we  wat voor jou belangrijk is en wat jouw wensen en verlangens zijn.  Indien dit voor jou nog niet duidelijk is, dan maken we dit samen helder. Tijdens je traject hebben we voldoende aandacht en dragen we zorg voor jou als persoon en voor jouw persoonlijk levensverhaal.

Elke persoon is anders en ieder heeft zijn eigen levensverhaal.

Iedereen bevindt zich in een bepaalde levensfase en/of wordt geconfronteerd met bepaalde gebeurtenissen.

We gaan allemaal op onze eigen manier om met onze innerlijke en uiterlijke wereld.

Dit betekent voor de I.V.-therapeut dat wij elke cliënt op een andere manier begeleiden.

Samen met jou bekijk ik wat voor jou werkt, waar jij je goed bij voelt en waar jij op dat moment nood aan hebt. Samen gaan we aan de slag.

Als therapeut ben ik lid van de Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving (V.V.T.I.V.) : www.vvtiv.be en van de European Association for Integrative Psychotherapy (E.A.I.P.): www.euroaip.eu

Kwaliteitsopvolging van mijn werk is gegarandeerd gezien ik op regelmatige tijdstippen intervisie, supervisie en bijscholingen volg.

Als je meer wil weten over mijn achtergrond als therapeut in de Interactionele vormgeving, surf dan naar volgende website: www.educatieve-academie.be

Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

Volwassenen, jongeren (vanaf 16 jaar) en gezinnen.