Lynn Jespers

Lynn JespersPsycholoog / Coach & Psychotherapeut i.o. Volwassenen : individuen en koppels

Individueel- en relatietherapeut / Coach

Sinds de middelbare school verdiep ik me in het menselijk functioneren. Dankzij de combinatie van studies in de bedrijfpsychologie en in de klinische psychologie ontwikkelde ik daar een breed zicht op. Ik combineer graag theoretische inzichten met een praktische aanpak. Zo wil ik cliënten maximaal in hun groei ondersteunen.

Ik werk al een aantal jaar in het bedrijfsleven binnen human resources en ik combineer dat momenteel met een opleiding psychotherapie (Educatieve Academie) en mijn activiteit als zelfstandig psycholoog/psychotherapeut (i.o). Ik ben erg geïnteresseerd in hoe mensen in onze moderne maatschappij en in het jachtige leven hun geluk kunnen vinden. Zowel op individueel vlak als in relaties, in hun gezinsleven, vriendschappen en op het werk.

Ik herken mezelf erg in de eigenschappen van HSP (hooggevoelige personen). Daarom begeleid ik zelf ook graag HSP’s in het vinden of versterken van hun kracht. Ik ben lid van de vereniging HSP Vlaanderen.

Opleidingen

Werkervaring

Doelgroep

Jongeren (vanaf 16 jaar), volwassenen en koppels.
Voor mensen die graag in de natuur aan de slag gaan met hun thema’s, bied ik tussen april en november de mogelijkheid tot wandeltherapie.

Ik word als psycholoog erkend door de psychologencommissie.

Dankuwel!

Groetjes,

Lynn