Sarah Middelbos

Foto Sarah

Individueel therapeut voor volwassenen en kinderen

Soms gebeurt er iets waardoor de wereld lijkt stil te staan, waardoor je niet meer goed functioneert en je jouw kracht en vreugde kwijtraakt. Dat kan heel plots en aanwijsbaar zijn of het kan ook gaan om iets wat al heel lang aansleept. Het kan ook dat je er zelf niet echt een idee van hebt waarom jij je voelt zoals je je voelt. Wat er ook aan de hand is, laten we samen op weg gaan zodat jouw emoties, verwarde gedachten, zorgen, frustraties, … een plaats krijgen. Ik zal steeds met volle aandacht naar je luisteren en je helpen om meer inzicht te krijgen (zowel in jezelf als in je omgeving). Vanaf het eerste gesprek zullen we ook samen op zoek gaan naar alles wat jou kan helpen om je hoop en vreugde te hervinden en om sterker en evenwichtiger in het leven te staan.

Ook voor kinderen is het leven niet altijd gemakkelijk. Ze voelen spanningen haarscherp aan, ze kunnen zich eenzaam, verdrietig, bang, boos of onbegrepen voelen. Toch verbaas ik me ook steeds weer over de kracht en de mogelijkheden van kinderen. In onze praktijk wil ik kinderen een plekje bieden waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Een plek waar ze hun verhaal kunnen vertellen op hun eigen tempo en op hun eigen manier. Blauw zand, een poppenkast, knutselmateriaal, verkleedkleren, … Alles ligt klaar om hen hierbij te helpen!

Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

Kinderen (vanaf 5 tot 13 jaar), volwassenen, migranten, vluchtelingen, groepen (begeleiding bij traumatische gebeurtenissen). Begeleiding in het Frans en Engels mogelijk.

Ik word als psycholoog erkend door de psychologencommissie.