Lynn Somers

Individueel, gezins- en relatietherapeut      

Welkom! Ik ben Lynn. Mijn passie gaat uit naar de unieke verhalen die iedere persoon in zich draagt. Deze verhalen worden mede vormgegeven door de context (gezin, werk,…) waarin mensen zich bevinden.

We gaan voortdurend met elkaar in interactie en verhouden ons op een bepaalde manier tegenover elkaar. Soms lopen deze interacties vast. Je hebt dan het gevoel het evenwicht kwijt te geraken.
Als relatie- en gezinstherapeut sta ik in het bijzonder stil bij het versterken van de verbinding met jouw omgeving om vastgelopen communicatiepatronen terug in beweging te brengen. Ik bied geen pasklare oplossingen, wel help ik je op weg in datgene wat is vastgelopen. Ik tracht een veilige plek te bieden waar je in alle rust jouw verhaal kan vertellen, waarbij ik als therapeut niet-oordelend luister.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je vraag en zullen we stilstaan bij jouw verwachtingen. Nadien gaan we samen aan de slag op jouw eigen tempo. Je kan zowel individueel, met je partner of gezin (adolescenten vanaf 15 jaar) bij mij terecht.

Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

Volwassenen: individuen, koppels en gezinnen