Chun Hee Lommelen

Individueel- en relatietherapeut / Coach 

Als begeleider van in oorsprong artistieke processen, zag ik hoe mensen vanuit een krachtige kwetsbaarheid zichzelf vormgaven. Ik leerde hoe verbindend het kan zijn om aan een gemeenschappelijk doel te werken en hoe diepmenselijk universeel een creatief proces kan zijn, met vallen en opstaan.

Ik besloot me bij te scholen tot psychotherapeut, om mensen te begeleiden in hun levensproces, op het moment waar dat organische proces schijnt vast te lopen of te stagneren. Zo is onze zoektocht naar verbinding met onze eigen mogelijkheden, behoeften en grenzen er ook één met vallen en opstaan.

In mijn werk ben ik geïnspireerd door de gestalttherapie, een therapeutische stroming die een uitgesproken aandacht heeft voor hoe wij als mens contact maken (of vermijden), met de ander maar ook met ons eigen lichaam.

Voor meer info, neem gerust eens een kijkje op deze websites:
www.chunhee.be
www.nvagt-gestalt.org

Opleiding

Regelmatig volg ik bijscholingen en studiedagen. Ik ben als gestalttherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging voor gestalttherapeuten (NVAGT).

Werkervaring

Doelgroep

Individuen, koppels, groepen