Connection 4 Balance

Als je voelt dat je op een burn-out afstevent of er misschien al inzit, kan het nuttig zijn om een analyse te maken van de precieze werkgerelateerde factoren die voor jou ziekmakend zijn.

De Connection 4 Balance analyse (® Instituut voor Duurzaam Werken) geeft een uniek gepersonaliseerd overzicht van werkgerelateerde ziekmakende factoren die uiteindelijk naar een Burn-Out leiden.

De analyse omvat een online bevraging (55 vragen) rond jouw functioneren op de werkvloer. Hieruit ontstaat een accuraat beeld van de elementen die bij jou werkgerelateerde ziekte kunnen veroorzaken. Daarnaast geeft het een betrouwbaar zicht op de kans die je hebt om binnen de 6 maanden tot een jaar in burn-out te gaan (of dat je er al in zit).

Deze analyse kan zeer verhelderend zijn en indicatief voor jouw genezingsproces. Centrum Oost biedt nu de kans om de Connection 4 Balance test af te nemen, gekoppeld aan een bespreking ervan met reflectie rond oplossen of voorkomen. Dit kan de start zijn van een trajectbegeleiding rond preventie of genezing en hervalpreventie van burn-out, maar kan ook vrijblijvend afgenomen worden met de bespreking ervan.

Praktisch

Voor meer info m.b.t. de Connection 4 Balance analyse kan je terecht bij Annelies Harvent.

Kosten: het online afnemen van de test kost 50€, de bespreking achteraf duurt een uur en kost 60€. Indien je na de bespreking zou kiezen om een begeleidingstraject (minimum 5 sessies) op te starten, betaal je slechts 40€ voor het afnemen van de test.