Els Van den Meutter

Holistisch voedingsdeskundige / afslankingsconsulente / coach

Els is samenwerkend partner van Centrum Oost. U kan bij haar terecht in haar praktijk ‘Eat Something Else’.

Het werken met mensen en ze helpen om hun leven terug in balans te brengen is mijn missie. Als holistisch voedings- & gezondheidsdeskundige zal ik je coachen om vaste patronen en verkeerde gewoontes te veranderen. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van je klachten zodat we ze op de goede manier kunnen aanpakken.

Met de juiste voeding zal je opnieuw de balans vinden op lichamelijk én geestelijk vlak. Verkeerde voeding, stress, emotionele blokkades, angsten… kunnen ervoor zorgen dat ons lichaam overbelast geraakt. Gelukkig heeft het een zelfhelend vermogen en kunnen we veel klachten verhelpen.

Naast mijn werk als voedingscoach, geef ik ook  informatieve workshops. Wat is een gezonde levensstijl eigenlijk? Tijdens een workshop kom je het allemaal te weten. Zo geef ik uitgebreide informatie over hoe je met eenvoudige veranderingen meer energie kan hebben en/of gewicht kan verliezen.  Zo merk je al snel dat gezond en lekker eten niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Ik mag ondertussen terugblikken op een zeer rijke werkervaring waarin ik mijn gedrevenheid als voedingsdeskundige ten volle heb kunnen inzetten om mensen te ondersteunen op hun weg naar een gezonder, fitter en energieker leven. Ik hoop dit nog vele jaren te kunnen blijven doen! Als je meer wil weten over mijn visie en werk, surf dan naar mijn website www.eatsomethingelse.be

Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

Volwassenen met lichamelijke klachten en/of gewichtsproblemen die op een natuurlijke manier via de juiste voeding in balans willen komen.

Je kan bij mij terecht voor: