Florentine de Raaij

Individueel therapeut voor jongeren en volwassenen

Ik benader therapie vanuit een integratief perspectief. Ik werk dan ook graag via verschillende methodieken vanuit het principe dat niet iedereen hetzelfde is. Ik volg daarbij steeds jouw tempo en laat de focus van de sessies afhangen van je specifieke behoeften en noden.

Ik vertrek steeds vanuit het geloof dat iedereen de middelen heeft om de uitdagingen in het leven aan te kunnen. Ik bied een veilige ruimte waar je jouw verhaal kunt delen en waar ik je ondersteun in een open en niet-oordelende houding. Samen kijken we welke doelen je wenst te bereiken en wat daarvoor nodig is.

De eerste sessie is gericht op het elkaar beter leren kennen. Je krijgt ruimte om vragen te stellen over het therapieproces en over mijn manier van werken. Het is ook belangrijk dat we bespreken waar jij je op zou willen concentreren in therapiesessies.  Op basis hiervan kunnen we samen naar een manier van werken zoeken die het beste bij je past. Nadien kunnen we beginnen met de verwerking.

De begeleidingen zijn in het Nederlands en/of Engels mogelijk.

De kwaliteit van mijn therapeutisch werk wordt verzekerd door consistente intervisie, supervisie en bijscholing.

Opleiding

Werkervaring

Doelgroepen

Ik werk zowel met volwassen als met jongeren (vanaf 14jaar). Begeleiding in Nederlands en/of Engels mogelijk.