Inge Wouters

Individueel- en relatietherapeut

Iedere vraag, ieder verhaal, ieder mens is uniek. Misschien is die vraag bij jou heel concreet, is er iets waar je duidelijkheid of antwoorden voor zoekt. Misschien blijft oude pijn je achtervolgen of is nieuwe pijn zeer moeilijk te dragen. Misschien zit je vast in patronen, gedachten of gedrag waar je vanaf wilt omdat ze je hinderen. Misschien lijkt het leven, een situatie of een relatie één groot kluwen dat je niet meer weet te ontwarren. Misschien weet je niet goed wat, maar voel je dat er iets in je leven niet klopt.

Met veel aandacht voor jou en jouw verhaal, wil ik je daar graag bij helpen. Samen geven we ruimte aan dat wat verteld wil worden. Dit kan op veel verschillende manier omdat ik integratief werk. Dat wil zeggen dat ik vanuit verschillende (therapeutische) brillen naar jouw vraag of zorg kijk en jou help je eigen blik te verruimen. Ik stem mijn werkwijze daarbij af op wat jij op dit moment in je leven nodig hebt en waar jij je comfortabel bij voelt.  Dat zal vaak praten zijn, maar als het tekenen of een ontspanningsoefening is wat jou in beweging brengt, dan doen we dat.

Op regelmatige basis volg ik supervisie, intervisie en blijf ik me bijscholen.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving (VVTIV) en van de European Associaton for Integratiev Psychotherapy (EAIP).

Afhankelijk van bij welke mutualiteit jij aangesloten bent, is gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.

Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

(jong-) volwassenen en koppels