Leen Pyls

Individueel therapeut / Coach

Je bent op zoek naar een therapeut die bij jou past. In een vertrouwde omgeving wens je vrijuit te kunnen praten en werken aan jezelf.

Het is fijn te weten dat je bij mij niet moet passen in een bepaald plaatje.  Elke persoon is anders en heeft zijn levensverhaal. Als therapeut in de interactionele vormgeving begeleid ik elke cliënt op een andere manier. Samen met jou bouw ik aan een relatie die comfortabel voelt en samen zoeken we naar een kader en methodieken die bij jou aansluiten.  Samen met jou bekijk ik wat voor jou werkt, waar jij je goed bij voelt en waar jij op dat moment nood aan hebt.

Ik sta nuchter maar met humor in het leven. Ik hanteer een praktische en directe aanpak. Tegelijkertijd ben ik ook gekend als iemand die snel vertrouwen en hoop kan geven.

Ik ben tewerkgesteld als sociaal assistent bij Stad Antwerpen, heb mijn eigen praktijk voor therapie & coaching (www.faar.online) en ben tewerkgesteld als therapeut en coach bij Centrum Oost.

Als therapeut ben ik lid van de Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving (V.V.T.I.V.) : www.vvtiv.be en van de European Association for Integrative Psychotherapy (E.A.I.P.): www.euroaip.eu

Op regelmatige tijdstippen volg ik intervisie, supervisie en bijscholingen.

Als je meer wil weten over mijn achtergrond als therapeut in de Interactionele vormgeving, surf dan naar: www.educatieve-academie.be


Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

Volwassenen, jongeren (vanaf 16 jaar) en gezinnen.