Loopbaancoaching met Miriam De Rycke

In Centrum Oost kan je voor loopbaanbegeleiding o.a. terecht bij Miriam De Rycke. Zij werkt samen met het gemandateerde loopbaancentrum 361°. *

NIEUWS: iedereen die in Antwerpen woont en minstens 1 dag tijdelijk werkloos was tussen 1 september 2020 en 15 oktober 2021 heeft  recht op GRATIS loopbaanbegeleiding. Stad Antwerpen biedt dit aan.
Extra interessant is dat dit aanbod ook geldt wanneer je geen recht hebt op loopbaancheques omdat je of nog geen 7 jaar tewerkgesteld bent in België of omdat je je loopbaancheques al hebt gebruikt. Je kan hiervoor terecht bij een erkend loopbaancentrum en dus ook bij Miriam: zij biedt loopbaanbegeleiding aan in samenwerking met 361° en VDAB.

Werkgeluk gaat niet alleen over ‘Wie ben jij, wat zijn jouw kwaliteiten en wat doe jij graag?’ 

Het gaat ook over potentieel en belemmeringen, over overtuigingen, verlangens en bezorgdheden. Ik weet dat opgeruimde blokkades een voldoening gevende job kunnen opleveren, dat angst kan ingeruild worden voor vertrouwen, dat twijfels kunnen verdampen door durf.

Er zitten meerdere krachten en kwaliteiten in elke mens. Het is echt veel waard om die te vinden in jezelf. Wie jij bent en het beeld dat je van jezelf hebt kunnen verschillend zijn. Ik help je een antwoord te vinden op de vraag welk professioneel doel bij jouw drijfveren past.

We kijken naar je gedrag, je opvatting over dingen, je gevoelens en je karaktertrekken.

Dit zijn pijlers die maken hoe jij vandaag in het leven staat, welke keuzes jij maakt. Mensen hebben dromen, maar blijven vaak schipperen tussen verlangens en bezorgdheden. Hieruit ontstaan patronen. Ik help jou in deze patronen beweging te brengen en zorg dat jouw blokkades opgeheven geraken. Door mijn achtergrond als psychotherapeut beschik ik over de nodige tools om dieper liggende thema’s aan te pakken. Ik weet dat dit vaak de lang verwachte doorbraak kan geven in het loopbaantraject van mensen. 

Je zal autonoom je eigen keuze kunnen maken en stappen zetten, zelf verantwoordelijkheid en leiding nemen over je leven. Met daadkracht en initiatief. In lijn met jouw waarden en ambities, gericht op jouw missie. Wees de beste versie van jezelf!

Mijn eigen loopbaanweg

Ik ben ervaringsdeskundige op het vlak van loopbaanswitch. Jaren geleden verliet ik de gouden kooi van een baan bij een solide multinational om mijn eigen weg te gaan. Ik ging opnieuw studeren in combinatie met werken en deed drastische aanpassingen in mijn leven om de financiële consequenties te compenseren. Ik verhuisde naar een andere plek om nieuwe projecten te kunnen realiseren. Vandaag ben ik sociaal ondernemer. Ik heb hands-on praktijkervaring met zoeken, kiezen, durven en volharden. Mijn credo: het leven is aan de durvers!

Je krijgt 4 uur begeleidig voor een loopbaancheque van 40 euro (ter waarde van 550 euro).

Met een tweede cheque krijg je nog 3 uur begeleiding.

Ook zelfstandig ondernemers kunnen gebruik maken van loopbaancheques.

Bekijk of je in aanmerking komt voor loopbaancheques van VDAB op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Doelgroep

361° Loopbaanbegeleiding - Loopbaanbegeleiding Brussel & Vlaanderen
vdab-logo-zonder-tekst-groter-2016-09-23_11-38-59 » Arco

*Onze collega Leen Pyls is ook loopbaancoach in Centrum Oost en werkt via het eveneens gemandateerde loopbaancentrum Diaspoor Werk met Zin.