Loopbaanbegeleiding

NIEUWS: iedereen die in Antwerpen woont en minstens 1 dag tijdelijk werkloos was tussen 1 september 2020 en 15 oktober 2021 heeft  recht op GRATIS loopbaanbegeleiding. Stad Antwerpen biedt dit aan.
Extra interessant is dat dit aanbod ook geldt wanneer je geen recht hebt op loopbaancheques omdat je of nog geen 7 jaar tewerkgesteld bent in België of omdat je je loopbaancheques al hebt gebruikt. Je kan hiervoor terecht bij een erkend loopbaancentrum en dus ook bij ons: Loopbaanbegeleiding wordt aangeboden in samenwerking met DIASPOOR BV, met 361° en VDAB.

Loopbaanbegeleiding kent vaak een directe & praktische toepassing. Aan de hand van een breed gamma aan loopbaanbegeleidingsmethodieken en steeds op maat van jouw specifieke loopbaanvragen proberen we een antwoord te krijgen op vragen zoals:

Het leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfkennis waardoor je beter kan functioneren op een werkvloer en/of  gerichter kan zoeken naar de juiste job.

Voldoe je aan de voorwaarden dan kan je loopbaanbegeleiding betalen met de loopbaancheques van de VDAB. Meer informatie hierover vind je op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding.


Loopbaanbegeleiding wordt aangeboden in samenwerking met DIASPOOR BV , met 361° & VDAB.

Voor loopbaanbegeleiding kan je in Centrum Oost terecht bij 2 collega’s die elk specifieke accenten leggen:

Loopbaanbegeleiding Diaspoor bewust veranderen
361° Loopbaanbegeleiding - Loopbaanbegeleiding Brussel & Vlaanderen

vdab-logo-zonder-tekst-groter-2016-09-23_11-38-59 » Arco