Margalit Katz

Diëtiste en voedingsdeskundige

Als diëtiste en voedingsdeskundige begeleid ik u met plezier naar een gezond voedingspatroon. U kan bij mij ook terecht voor medisch voedings- en dieetadvies. Ik zie het als mijn prioriteit dat u het gegeven advies zo comfortabel mogelijk op kan volgen.

Ik heb heel wat ervaring opgedaan tijdens mijn stages in het UZA in Antwerpen en in de St Jan’s kliniek te Brussel. Voornamelijk op de afdelingen oncologie, endocrinologie en geriatrie, heb ik patiënten mogen begeleiden naar een gezond voedingspatroon binnen de klinische diëtetiek.

Omdat ik het belangrijk vind om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de diëtetiek, maak ik er een punt van om regelmatig bijscholingen te volgen.

Rekening houdend met uw huidige leef- en eetgewoontes, maak ik een individueel, gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon voor u op maat. Met het oog op uw individuele behoeften en uitdagingen, help ik u vooruit te plannen. Daarbij kan u rekenen op mijn onvoorwaardelijke steun en aanmoediging. Ik begeleid u met genoegen om met succes de extra kilo’s en het overtollige gewicht op lange termijn uit te schakelen.

Mijn filosofie is dat terwijl elk dieet op korte termijn werkt, een verandering van levensstijl voor altijd is. Met warmte, humor en nutritionele expertise begeleid ik u om die permanente veranderingen aan te brengen.

Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

Je kan bij mij terecht voor voeding en dieetadvies bij:

Aarzel niet om contact op te nemen! Een dieet advies kan je zeker helpen ongeacht je leeftijd of geslacht.