Workshop Rhythm of Nature: Lente!

De natuur in en  rondom mij

“Rustig zitten, niets doen
de lente komt vanzelf
het gras groeit vanzelf” 

Wat gebeurt er allemaal in de natuur en hoe heeft dat een invloed op mijn eigen ritme en natuur?

Deze workshop wordt gegeven door Julie Kruijne die je als bio-ingenieur en voetreflexoloog graag enkele concrete tips en tricks geeft die je bewustzijn kunnen verruimen.

Aan de hand van concrete oefeningen gaan we met ons lichaam en onze geest aan de slag met het lentethema.

– Welke ideeën hebben deze winter liggen sudderen en staan te popelen om gerealiseerd te worden? Wat hebben we nodig om van droom tot daad te komen?

–  We bespreken kort de vele functies van de lever, een zeer boeiend orgaan, dat volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde gekoppeld wordt aan de lente.

– Welke emoties hangen nauw samen met de lente? En hoe kunnen we die optimaal inzetten zodat we aan energie en daadkracht winnen?

Praktisch

Deze workshop is laagdrempelig en is op het lijf geschreven van de drukke stadsmens. De workshop gaat door vanaf 6 deelnemers.

Het is een me-time moment om tot rust te komen, je batterijen op te laden en jezelf en anderen te inspireren. Er is geen voorkennis vereist.  Alle wijsheid zit al in jou.

Datum: Zondag 31 maart van 14u tot 17u (lokaal 2)

Locatie: Centrum Oost, Oostenstraat 26 te 2018 Antwerpen

Kosten: 45 €

Door wie: Julie Kruijne

Info & inschrijvingen: Bij interesse gelieve in te schrijven via julie@centrumoost.be of bel  gerust even op voor meer info:  0485 /190 833