Sandra Wojtasik

Individueel therapeut (jong)volwassenen

Ik wil je graag een plaats geven waar je op adem kan komen, waar je je verhaal kan doen in alle rust en in aanwezigheid van iemand die zonder oordeel naar je luistert. Ik maak veel tijd en ruimte voor de opbouw van onze relatie zodat je veiligheid en vertrouwen kan ervaren.

Samen staan we stil bij je gedachten, je gevoelens, je handelen. Wat soms een kluwen lijkt proberen we meer overzichtelijk te maken. Ik ga graag mee op zoek naar inzicht in jezelf, naar wie je echt bent, naar waar je naartoe wilt. Hoe kan je je gevoelens, gedachten en handelen op elkaar afstemmen en tot een harmonieus geheel maken? Hoe kan je leven trouw aan wie je echt bent? Welke hulpbronnen binnen jezelf kan je vinden?

Ik geloof dat de mensen om je heen een invloed kunnen hebben op je innerlijke groei. Als er iets verandert bij jezelf heeft dit ook een invloed op je omgeving. We kunnen samen kijken naar je manier van communiceren met elkaar en naar wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Is het mogelijk om (opnieuw) verbinding te maken met elkaar?

Ik probeer met een zo breed mogelijke blik te kijken, hierbij geholpen door mijn integratieve therapieopleiding. Rekening houdend met wat bij jou past kan ook het creatieve en lichaamsgerichte een plaats krijgen in onze ontmoetingen.

Ik werk deeltijds in het UPC Duffel waar ik een ruime ervaring heb opgebouwd in het werken met mensen met psychiatrische kwetsbaarheden. Soms vraagt het een hele weg tot inzicht en aanvaarding van deze kwetsbaarheid. Hoe kan je een betekenisvol leven leiden rekening houdend met deze kwetsbaarheid? Welke rol kan je omgeving opnemen bij het versterken van je mogelijkheden?

Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

Aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor therapeuten in de Interactionele Vormgeving ( V.V.T.I.V.)