Serge Nijskens

Coach / Counselor / Procesbegeleider

Als coach & counselor ondersteun ik mensen in hun relatie tot anderen en tot zichzelf, zowel in een persoonlijke als in een werkgerelateerde context. Soms gaat dit over persoonlijke ontwikkelingstrajecten, soms meer over psycho-sociale aspecten die belemmerd werken. Hierbij komen ook thema’s als burn-out aan bod.

Als coach werk ik met groepen en organisaties bij het hanteren van het spanningsveld tussen individu en organisatie. Zo begeleid ik teams in hun ontwikkelingsfases en organisaties bij de ‘zachte’ kant van het HR-beleid.

Als procesbegeleider adviseer ik bedrijven bij veranderingstrajecten die vanuit missie / visie de strategische vertaalslag willen maken naar meer zelfsturing als motor voor langdurige performantie.

Mijn ervaring bestrijkt een 30-jarige ontdekkingstocht zowel in binnen – als buitenland, bij grote multinationals maar ook bij kleine familiebedrijven, in de profit en in de non-profit, werkend met een breed spectrum aan mensen, jong en ouder, gaande van de poetshulp tot de CEO, van de manager bij een bank tot de verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis, van de raad van bestuur van een scholengroep tot de papa of mama in een vechtscheiding.

Opleiding

Werkervaring

Doelgroep

Volwassenen en jongeren