Ikigai: 8 weken-Coachingstraject voor individuen

Ikigai

Wat is jouw ikigai?

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is de reden waar jij ’s ochtends je bed voor uitkomt. 

Samen gaan we op ontdekking naar datgene wat jou inspireert. Ik help je scherpstellen wat voor jou echt telt en hoe je dit stap voor stap in je bestaan kan verwezenlijken en bestendigen. 

In dit persoonlijk traject reizen we door de toekomst om je dromen te verkennen. We blikken ook terug op je verleden om te ontdekken waar jij je ikigai reeds tegenkwam, om tenslotte te landen in het nu en te weten te komen wat je nodig hebt om datgene wat je vleugels geeft, te bereiken.

Dat kan een groot, grensverleggend project zijn, maar evengoed kleine maar oh zo kostbare dingen… Zolang het maar in lijn is met jouw authentieke zelf.

Eenmaal duidelijk is wat het precies is dat je graag wil verwerkelijken, gaan we er helemaal voor! Alles staat dan verder in het teken om dit helemaal waar te maken: oefeningen en stappenplannen die structuur en houvast bieden. Daarbij maken we gebruik van verhalen, concrete oefeningen die je comfortzones danig zullen stretchen en tips & tricks die je leven onherroepelijk zullen verrijken.

Hiervoor doen we beroep op je verbeelding, op ondersteuning van de coach en natuurlijk op je eigen hulpbronnen en innerlijke kracht. We gaan voor speelsheid, maar ook voor vastberadenheid, standvastigheid en groei.

Praktisch

Dit traject bestaat uit 8 sessies van telkens 1 uur, gespreid over 8 weken. Na iedere sessie krijg je huiswerkopdrachten mee.

Locatie: Centrum Oost, Oostenstraat 26 te 2018 Antwerpen

Kosten: Je betaalt 75 euro per sessie (inclusief BTW). Het cursusmateriaal (werkboek) kost 21 euro en wordt afgerekend tijdens de eerste sessie.

Door wie: Annelies Harvent

Info & inschrijvingen: Annelies via gsm: +32 468 32 94 87  of via mail: annelies@centrumoost.be

Dit coachingstraject kan je ook in groep volgen. Klik hier voor meer informatie.