Workshop Vind je Ikigai

Wat is jouw passie, jouw ikigai? 

Wat is jouw passie, jouw ikigai? Samen gaan we op ontdekking naar datgene wat jouw hart sneller doet kloppen.

In deze workshop gaan we op zoek naar helderheid, naar wat jij precies in de wereld wil zetten. Dat kan een groot, grensverleggend project zijn, maar evengoed iets kleins maar oh zo kostbaar… Zolang het maar in lijn is met jouw authentieke zelf.

Eenmaal duidelijk is wat het precies is dat je graag wil verwerkelijken, gaan we er helemaal voor! Alles staat dan verder in het teken om dit helemaal waar te maken: oefeningen en stappenplannen die structuur en houvast bieden. Daarbij maken we gebruik van verhalen, concrete oefeningen die je comfortzones danig zullen stretchen en tips & tricks die je leven onherroepelijk zullen verrijken.

Hiervoor doen we beroep op onze verbeelding, op de ondersteuning van de groep en natuurlijk op onze eigen hulpbronnen en innerlijke kracht. We gaan voor speelsheid, maar ook voor vastberadenheid, standvastigheid en groei.

Praktisch

Deze cursus gaat door op 4 namiddagen, telkens van 13u tot 16u (de laatste bijeenkomst is een opvolgmoment en duurt van 13u tot 15u.)

We houden het graag klein zodat iedere deelnemer voldoende aandacht krijgt. We werken met een groep van minimum 4 en maximum 8 personen.

Data reeks voorjaar 2019: 
zaterdag 19/1
zondag 27/1
zaterdag 2/2
zaterdag 16/2

Locatie: Centrum Oost, Oostenstraat 26 te 2018 Antwerpen

Kosten: 345 €, inclusief cursusmateriaal en drankjes tijdens de pauze

Door wie: Annelies Harvent

Info & inschrijvingen: Annelies via gsm: +32 468 32 94 87  of via mail: annelies@centrumoost.be