Workshop Wat wil je in de wereld zetten?

Heb jij een duidelijk doel voor ogen? Of borrelt er misschien ergens in jou een verlangen waar je nog niet helemaal je vinger op kan leggen?

In deze workshop gaan we op zoek naar helderheid, naar wat jij precies in de wereld wil zetten. Dat kan een groot, grensverleggend project zijn, maar evengoed iets kleins maar oh zo kostbaar… Zolang het maar in lijn is met jouw authentieke zelf.

Eenmaal duidelijk is wat het precies is dat je graag wil manifesteren, gaan we er helemaal voor! Alles staat dan verder in het teken om dit helemaal waar te maken: oefeningen en stappenplannen die structuur en houvast bieden.

Hiervoor doen we beroep op onze verbeelding, op de ondersteuning van de groep en natuurlijk op onze eigen hulpbronnen en innerlijke kracht. Methodieken zoals geleide visualisaties, werken met archetypen en verhalen, schrijfsels en andere oefeningen die het beste in onszelf naar boven halen, helpen ons dichter bij onszelf, onze droom en elkaar te komen.

We gaan voor speelsheid, maar ook voor vastberadenheid, standvastigheid en groei.

Wij kijken alvast naar jou uit!

Praktisch

Deze workshop neemt een hele dag in beslag. We werken met een groep van minimum 8 en maximum 16 personen.

Datum: zaterdag 26/5 van 10u tot 16u

Locatie: 

Kosten:

Door wie: Annelies Harvent

Info & inschrijvingen: Annelies via gsm: +32 468 32 94 87  of via mail: annelies@centrumoost.be

De inschrijving is pas definitief als het volledige bedrag van 180 € ten laatste gestort is op 12 mei 2018 op rekeningnummer  BE58 7360 2062 3779 met vermelding van ‘Workshop Wat wil jij in de wereld zetten’.