Workshops dansexpressie

335340.049danceWorkshop Vrije Dans

Heb jij ook al vaker zin gehad om eens goed zot te dansen? Om eens samen te dansen met anderen zoals je stiekem in je living danst als er niemand kijkt? Heb je zin om te dansen, maar worden al die danspassen onthouden je ook soms te veel?
Dan kan deze lessenreeks van ‘vrije dans’ iets voor jou zijn!

Iedere sessie/les wordt er muziek opgezet, eigen muziek meenemen mag ook, en volg je je intuïtie. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden, eigen danspassen, en komt meer thuis in je lichaam. We dansen vrij en samen, het geeft je energie en een zelfverzekerd gevoel, het is bevrijdend.
Er is ruimte voor eigen inbreng en eigen thema’s kunnen aan bod komen. Als je iets tegenkomt in je persoonlijke dans, kunnen we hier samen bij stilstaan en op onderzoek gaan, net zoals een ontdekkingstocht waar niets moet en alles mag!

Deze workshop wordt gegeven door Kristien.

Waar : Centrum Oost, Oostenstraat 26 te 2018 Antwerpen
Wanneer: nieuwe data nader te bepalen
Prijs:
Voor info en inschrijvingen: mail naar kristien@centrumoost.be met vermelding cursus vrije dans

Workshop Dansexpressie

Voor jongeren tussen 13-17 jaar om samen te dansen vanuit improvisatiewerkvormen, om samen plezier te ervaren, te ontdekken wat allemaal kan en mag. Eigen muziek meenemen mag.
Weet je soms niet goed hoe je jezelf best kan uitdrukken? Hoe je expressie moet geven aan je gedachtes of gevoelens? Heb je soms het gevoel dat jij je energie niet kwijt kan? Dat je in een gewone dansles de pasjes niet goed kunt volgen, of liever je eigen dansje maakt? Dan kan je hier terecht bij de dansexpressie!

Deze workshop wordt gegeven door Kristien.

Waar : Centrum Oost, Oostenstraat 26 te 2018 Antwerpen
Wanneer: nieuwe data nader te bepalen
Prijs:
Voor info en inschrijvingen: mail naar kristien@centrumoost.be met vermelding cursus Dansexpressie

Workshop Samen zot doen – Dansen met je kind

Spelen is heel belangrijk. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Spijtig genoeg leren we dit af zodra we naar de middelbare school gaan, en daarna wordt het alleen nog maar erger en minder aanvaard om eens helemaal zot te doen. Tot het moment dat er kinderen zijn. Plots is het weer toegelaten om je zelf ook weer even als kind te gedragen. Maar hoe vaak doen we dit nog? Hoeveel tijd maken we vrij om eens echt zot te doen met onze kinderen?
Via danstherapeutische technieken en werkvormen gaan we samen in beweging en dans met onze kinderen, samen even zot doen. We leren van hen: welke bewegingen hebben wij reeds afgeleerd? En zij leren van ons: wat kan ik nog niet en wil ik graag leren? En we dienen ook als voorbeeldfunctie: hoe zotter wij kunnen doen, hoe vrijer en zotter de kinderen zich leren voelen. Zo leren zij te zijn wie ze willen en mogen zijn, ontstaat er meer vrijheid en wordt de band tussen ouder en kind sterker.

Het proberen waard?

Deze workshop wordt gegeven door Kristien.

Waar : Centrum Oost, Oostenstraat 26 te 2018 Antwerpen
Wanneer: nieuwe data nader te bepalen
Prijs:
Voor info en inschrijvingen: mail naar kristien@centrumoost.be met vermelding cursus samen zot doen – dansen met je kind